Powered By Blogger

söndag 2 juni 2013

Låg risk cancer

Göteborg 2016 Januari 2018
Sändes blåsor och Neurovaskulära buntarna lämnas kvar i sin helhet vid låg risk cancer bara den cancerogena prostatan bort jag blev över behandlad jag återkommer om det samma.
 Jag kan nämna att jag opererades för prostatacancer på Sahlgrenska i Göteborg Sverige 2010.Cancer hade ej gått utanför kapseln.Jag hade en låg risk cancer.Jag har deltagit i screeningstudie.Vid PSA värdet 3,7 genomgick jag Biopsering 3 av tio visade på cancer 3+3 sammanlagt 2.6 mm. Klinisk visade på en T2A. Pad visade på en ren T2 Negativ marginal.Den sammanlagda tumör volymen  beräknats till 0,7 mm liter (ungefär 660 kubik mm)räknat utan krympfaktor(1.3)det ger 0,9 mm liter(cirka 850 kubik mm) i verklig tumör storlek.Andelen Gleason grad 4 i hela tumörmängden uppskattat till 20%. jag kommer att skriva mer ingående om detta jag var kandidat för bilateralt nervsparande ingrep. Doktor Ali Khatami på Urologen Göteborg tog Egenmäktigt otillbörlig och otillåtna beslut att inte planera ingreppet bilateralt nervsparande fast det förelåg att göra detta.jag gav inte Khatami tillåtelse att utesluta bilateralt nervsparande . Vid inskrivningen 5/3 2010 Preliminär bedömning patient med prostatacancer gleason 3+3 inklusive för bilateral nervsparande ingrepp Akt PSA 3.6. Huvuddiagnos C619 prostatacancer.Jag kommer att publicera hela min journal med inlagd rättelse jag har fått en patient som opererades före mig hans vederbörande tillstånd att presentera hans journal som skall ställas mot min för att få uppfattning att min prostata operation helt galet gjort.Ni förstår att jag är himmelsblå förbannad på det sätt Khatami utförde operationen där i som han inte hade mandat till med andra ord jag hade ej givet Khatami befogenheter att gör ingreppet på detta vis.Gå in på min hemsida och läs jag fyller på efter hand.Hur jag publicerar journalerna ha jag inte bestämt ännu.På återseende. William Gamelius Göteborg Sverige.  Min E post finner ni i min profil skriv om ni vill om ni har syn punkter M.M länken till min hemsida finnes i min profil


Operationen utförde egenmäktig och otillbörligt i vissa delar delar som jag inte givet någon mandat till.Ali Khatami på urologen Sahlgrenska Göteborg Sverige är arrogant och egen mäktig och gör som han vill och tycker.